dijous, 2 d’abril del 2020

CateQuizis 10.- Profetes Futbol Club



Avui Cotelo ens presenta una alineació de profetes com si d'un equip de futbol es tractés. Abraham, Daniel, David, Deborah, Elies, Eliseu, Samuel, Isaïes, Moisès, Jermies, Jonàs, Joan, Malaquies i Sofonies. Déu sempre treballa en equip perquè és amor i l'amor sempre es practica en equip.

Déu ens ha donat les regles de la vida a través dels 10 Manaments i, després ha format equips diferents. Un d'ells és el FPC (Futbol Profetes Club). L'estratègia de l'equip de defensa consisteix a defensar la veritat de Déu i evitar que ens marquin gols amb mentides que sonen molt bé però ens fan mal.  Els laterals van endarrere per veure d'aplicar la Llei de Déu -que no canvia mai- i avancen per veure com l'apliquen a les noves circumstàncies de la vida. Al centre hi ha Déu. Li posem resant

Un dia va arribar el millor "fitxatge" de la Història: Jesús. La seva estratègia és obeir; no ha vingut a fer la seva voluntat, sinó la del Pare. ha vingut a treballar en equip. "Hi haurà miracles, però cal que tingueu fe. Necessitem Déu que és amor", ens diu.

Pregunta: Quin és el millor "fitxatge" de la Història?

Deures: Podries aprendre aquesta cançó tan bonica (pots prémer l'enllaç per escoltar-la): 

Dios es amor, la Biblia lo dice 
Dios es amor, San Pablo lo repite,
Dios es amor, búscalo y verás.
En el capítulo cuarto, versículo ocho, primera de Juan. (2)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada