diumenge, 29 de març del 2020

L'Eucaristia per a nens



Lluís està trist perquè Jaume, el seu millor amic, està molt malalt. Ell i la seva germana Fàtima són orfes i els pares de Luís els han acollit a la seva llar. Lluís va a l'església a pregar Jesús davant del sagrari: "Jesús, he vingut a veure't per demanar-te que curis al germanet de Fàtima". 

Andrés es cura i tota la família va a l'església a donar gràcies a Jesús. Mossèn Nicolau els ajuda a fer-ho: "Jesús, et dono gràcies perquè el germanet de Fàtima s'ha curat; perquè tenim un metge molt bo que va anar de nit a buscat la medicina a la ciutat; perquè Fàtima i Jaume tenen una família que en tingui cura; perquè ets tan bo i ens estimes tant; gràcies perquè et quedes al sagrari i puguem estar amb tu sempre que vulguem..."

Els nens demanen poder fer la Primera Comunió i es preparen a la Catequesi: "La comunió os farà millors i, a més, heu de pensar com em trobarà Jesús per dins. Per això heu d'estudiar, ajudar a casa, ser bons amics..."

A casa la mare els ensenya una oració molt bonica per resar cada vegada que vagin a combregar: "Jo voldria, Senyor, rebre-us amb aquella puresa, humilitat i devoció amb que et rebé la teva Santíssima Mare; amb l'esperit de fervor dels sants." La seva catequista els explica que per poder rebre Jesús hem d'estar nets també per dins. Així que els parla de la Confessió.:


El dia de la seva Primera Comunió, el més important de la seva vida, Mossèn Nicolau els diu: "Jesús ha estat  esperant aquest moment des que vareu néixer: "Jesús, jo vull ser sempre el teu amic," diuen ens nens a Jesús.  

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada