dilluns, 30 de març del 2020

CateQuizis 7.- Paraula de Déu



Déu creà el món en set dies, i el setè dia va descansar. En la setena catequesi Cotelo ens proposa descansar llegint la Bíblia. La Bíblia és un llibre especial que té capítols còmics, dramàtics, plens de poesia, històries de guerra, històries d'animals, contes...

Déu ens parla de moltes maneres i una d'elles és a través de la Bíblia., que és una llarguíssima història d'amor. Comença per la Creació del món que Déu va fer per a nosaltres i ens va donar unes normes per a que fóssim feliços. La Bíblia explica que Déu, al llarg de tota la història de la humanitat, no ha deixat mai d'estimar-nos. Però nosaltres, els seus fills, i filles, no ens hem portat bé.

Obre la Bíblia a la teva habitació interior (secreta) i dis-li a Déu: "Parla'm que faré tot allò que em demanis". Llegeix-la a poc a poc fins a trobar la frase que sembla que està escrita per a tu, perquè t'ajuda a millorar. Així anem coneixent allò que Déu vol de nosaltres.

Pregunta: Què és el més important que hauríem de recordar després de seguir la "Catequizis"?

Deures: Busca la Bíblia que hi ha a casa teva. Si no n''hi ha, demana als pares que te'n regalin una per la Primera Comunió.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada